Westfriesemannen

Doel van de avonden

Het doel van onze samenkomsten is relaties opbouwen tussen mannen uit de regio en God te loven en elkaar op te bouwen in ons geloofsleven. Onze insteek is om dit op een leuke manier te doen, zodat het ook gewoon leuk is om te komen. 

We doen dit op verschillende manieren. Op deze pagina vind je een beknopt overzicht van de activiteiten die je voorbij kan zien komen. 

Welkom

We heten iedereen die wil komen welkom, en beginnen met een lekker kopje koffie en mooie gesprekken onderling. We plakken op niemand een label, maar een naamkaartje blijkt erg handig te zijn (wordt verzorgd). 

God loven

We vinden muziek een mooi middel om God te loven. Het overkomt ons allemaal dat je leven wat rumoeriger is of je gedachten bij andere dingen zijn. Desalniettemin kan het mooi zijn samen te zingen onder muzikale begeleiding.

Spreker

Het is goed om als mannen onderling bemoedigd te worden met woorden van een spreker. Hierbij wordt elke avond ingegaan op verschillende thema's maar allemaal tot eer van Jezus.

Variatie

Afhankelijk van de avond discussieren we nog wat met elkaar, bidden we voor elkaar. Gaan we aan de slag met hetgeen verteld werd etc. Geen avond is hetzelfde....

Drankje achteraf

Aangezien broeders om je heen belangrijk is in je geloofsleven is het voor ons ook belangrijk om eens fijn na te praten. Dit kan over de avond zijn maar ook andere dingen die kunnen spelen, of dingen die je beleefd hebt. Dit alles in een heel ongedwongen sfeer.